Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Actueel Reisadvies

Voor ieders veiligheid - update 11 februari

De huidige situatie verandert van dag tot dag. Binnen en buiten de Nederlandse grenzen. Onze informatie passen we aan waar nodig, bij verandering van maatregelen. Toch kan het gebeuren dat de actualiteit ons inhaalt. Belangrijk om te weten is dat we altijd de richtlijnen van het RIVM en overheidsinstanties van andere landen volgen. Twijfel je over een reisadvies of maatregel? Check dan de reisadviezen en maatregelen van het land waaruit je reist én van het land dat je wilt bezoeken.

Vakantie in Nederland – vanuit België

De Belgische overheid verbiedt alle toeristische reizen naar het buitenland tot 1 april. Meer informatie hierover vind je op deze pagina van de Belgische overheid.

Heb je een verblijf in Nederland geboekt? Dan mag je deze omboeken naar een ander park of naar een latere periode. Ook als je aankomst binnen 28 dagen is. Dit is een tijdelijke uitzondering op de standaard omboekgarantie waarbij andere regels gelden. Neem contact op met de Gastenservice als je wilt omboeken.

Vakantie in Nederland – vanuit Duitsland

De Duitse overheid raadt het reizen naar alle Nederlandse provincies af, maar verbiedt het niet. Als Duitser mag je dus naar Nederland, maar moet je bij thuiskomst in Duitsland een coronatest doen. Tot de uitslag bekend is moet je in quarantaine blijven.

Heb je een verblijf in Nederland geboekt? Dan mag je je vakantie omboeken naar een ander park in Duitsland of België, óf naar een latere periode. Ook als je aankomst binnen 28 dagen is. Dit is een tijdelijke uitzondering op de standaard omboekgarantie waarbij andere regels gelden. Neem contact op met de Gastenservice als je wilt omboeken.

Vakantie in België

De vakantieparken in België zijn open voor Belgische gasten. Buitenlandse gasten mogen voorlopig niet naar België om er vakantie te vieren.

Heb je een verblijf geboekt op een van onze Belgische parken met een aankomst tot 1 april en woon je in het buitenland? Dan kun je je verblijf omboeken naar een ander park of naar een latere datum. Dit kun je gewoon zelf doen via het omboekformulier.

Toch hulp nodig bij het invullen van het formulier of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met de Gastenservice.

Vakantie in Duitsland

De Duitse overheid heeft extra maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Toeristische verblijven zijn tot en met 7 maart niet toegestaan.

Heb je een verblijf geboekt op een van onze Duitse parken met een aankomst tot en met 7 maart? Dan kun je je verblijf omboeken naar een ander park of naar een latere datum. Dit kun je gewoon zelf doen via het omboekformulier.

Toch hulp nodig bij het invullen van het formulier of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met de Gastenservice.

Omboeken en wijzigen

Door dagelijks veranderende beschikbaarheid, kun je het omboeken naar een ander park of vakantieverblijf of datum alleen doen via de Gastenservice. Ondanks dat het soms wat langer kan duren dan je van ons gewend bent, doen we hard ons best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen. Alleen voor het omboeken van een verblijf in Duitsland met een aankomst tot en met 7 maart kun je gebruik maken van het omboekformulier Duitsland.  

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.